onsdag 2. februar 2011

U5 Stillhet


Bilde ble tatt en morning ved gamle flytårnet på Fornebu. Etter alle flystøy som har regjert området i åresvis så er det bare stillhet og sollyset som er der nå, mens de eneste flyene som nå lander er papirfly

Sjekk prosjekt 52 uker for flere flotte bilder
sjekk også:
Line Storlid sin blogg
Bloggen til Anne Ueland
Staale Ertzgaards blogg
Blogg til Jan Ivar Vik

10 kommentarer:

 1. Fantastisk bilde Jelrik!! Så flink du er!

  SvarSlett
 2. Så kul løsning dette var Jelrik. Liker at flyet er skarpt og resten diffust for å understreke poenget og temaet stillhet. Kjempeflott løsning;O))))

  SvarSlett
 3. Så kult bilde. Bra gjennomført og veldig originalt kommet på! Knall. Fin dybdeskarphet, fine fargekontraster og ikke minst fin kombinasjon av papirflyet med kontrolltårnet i bakgrunnen.

  SvarSlett
 4. Genial løsning. Papirfly krever stillhet i lufta for å sveve langt og flott, og at flytårnet i bakgrunnen er med gjorde det ekstra stilig og ikke minst flott gjennomført. Super bruk av dof. Jeg ble så kjempebegeistret for denne kreative løsningen, sånt liker jeg. Well done Jelrik :o)

  SvarSlett
 5. Dette likte jeg virkelig godt! Spennende idé gjennomført med sterke farger på rette plass. Liker komposisjon og perfekt dybdeskarphet for å vise sted og la tankene fortsette med nye tanker der "bildet slutter". Deilig, rett og slett.

  Et lite ønske helt til slutt: Kan du fikse innleggingsløsningen for bloggen din slik at det går an å skrive inn navn og adresse. Som det er nå får jeg bare kommentert ved å bruke en google-konto som jeg sjelden eller aldri bruker...

  SvarSlett
 6. Supert Jelrik! Stillheten er til å ta og føle på i dette bildet ... very well done

  SvarSlett
 7. Orginal løsning, ikke mye lyd fra papirfly nei. Helt til det treffet øyet til naboen....... Men det får være en annen sak.

  SvarSlett
 8. For meg utmerker dette bildet seg først og fremst fordi det er så annerledes og kreativt, og jeg skjønner nesten ikke hvordan du får det til. Det virker som om alt klaffet i det rette øyeblikket her.
  Har tenkt litt på selve papirflyet, og lurt på om det hadde vært enda bedre om det var mer "perfekt" i formen, men dette funker fordi det gjør bildet mer ekte.

  SvarSlett
 9. Tusen takk alle sammen for utrolig fin kommentar på bildet mitt. Det er første gang jeg kaster ut et bilde mellom folk som er myyyyyyyyyye flinkere enn meg både med bilder og etterbehandling så å få en pangstart var veldig hjertevarmende.
  @Geir: jeg var alene da jeg tok bildet, løftet flyet høyt nok, lot det falle og tok bildet på rask lukkertid. Helt enig at flyet kunne vært enda mer perfekt. Ideen kom mens jeg tittet på flytårnet, på vei til jobb og flyet ble laget der og da. Bildet selv tok 10 min og etterbehandling 5. Så lucky shot??

  SvarSlett
 10. Jøss. Hvor ble det av kommentaren min? Har den forsvunnet, eller aldri dukket opp hos deg?

  Uansett liker jeg bildet veldig godt. Herlige sterke farger!

  Og kom deg over på WordPress eller en ordentlig plattform for blogg. Det er jo noe herk å kommentere på blogspot... :)

  SvarSlett