fredag 18. februar 2011

Project 52uker: Theme of the week: "Lek" (Play)

Rockin' the world © Jelrik Nylund-van Berkel
This weeks theme, chosen by Stein-Evert was "lek", which means play. This is my son Linus, almost 6 years old. He likes rock music and everything around it. For christmas, he got a rock guitar and he just loves making a lot of noise with it. Sometimes he organises rock concert in his sleeping room. We need to pay for our ticket in and his little sister can come in for free because she helps with the building of the scene...

This picture shows his joy in roleplaying a rock star and also gave me as a photographer playtime with the background. When he plays on his guitar, he is a big rock star, rockin' all over the world. The public is laying at his feet, that's why the proportions are so giant :-)

I learned a lot this week with this theme. Thank you for the challenge Stein-Evert!

Check the site of the photoproject x/52

Check our other photographers solution of this weeks theme:

Ståle Ertzgaard: Tauende til glede
Stein-Evert Pettersen: Sensorrens 

8 kommentarer:

 1. Så morsomt bilde :)

  SvarSlett
 2. Her er det en gutt som virkelig rocker verden. Ser ut som en ekte pop/rockestjerne der han står;O) Herlig fargebruk, spesielt siden tema er lek,.da er det skikkelg deilig å se så spreke farger.Dette syns jeg var en skukkelig kul løsning på uketema Jelrik. Kreativt og et bilde til å bli glad av;O) Gratulere med VEL utført oppdrag! ;-)

  SvarSlett
 3. Ungene er så kule når de leker rockestjerner. Må si sønnen din er både søt, tøff og artig her han er en stor rockestjerne på den scenen med det lysshowet. Kjempstilig bilde og super temaløsning. Jeg fikk litt sånn klipp og lim følelse her, at han er manipulert på bakgrunnen? Såg det spesielt rundt kantene. Vet ikke hva og hvordan du har gjort dette, men vet at det ikke alltid er like lett å få til ;) Uansett, så likte jeg bildet ditt godt :-)

  SvarSlett
 4. Hehe Anne du er inn i noe. Han har aldri stått på en så proff scene. akkurat som du sa. Klipp og lim med litt photoshophjelp og også som du sa fryktelig vanskelig å la det se naturlig ut. Blurring tool på kantene hjalp litt så stamp tool litt diffust inn på kantene men det skapte trøbbel med det utrolige lysspillet i bakgrunnen. Samtidig ble det litt "matrix" kant som så ut som at han ble smeltet ut av bakgrunnen. Ektoplasmafødsel hehe.
  Uansett ga det meg et par timer morsom lek med PS og det passet jo fint i temaet med å gå andre veier enn vanlig og å slå seg løs :-)))

  SvarSlett
 5. Hehe Jeg syns dette er bare artig og stilig :-) Det er så gøy å leke i Photoshop, gøy å fotografere, vi kan leke over alt, og i leken lærer vi noe også, er det rart at fotografering er verdens beste hobby? :)

  SvarSlett
 6. Herlig løsning på oppgaven! Litt uheldig med klippingen, spesielt "enden av gitaren" (hva kalles det på fagspråket?) som ikke har kommet med, men kreativ og morsom vri på ukens tema :)

  SvarSlett
 7. Moro! Og det er vel det lek skal være?
  Schtilig verdensberømthet og artig bildemanipulering! Springsteen go home, sier nå jeg!

  SvarSlett
 8. Blurring tool. Ektoplasma. Matrix. Fremmedord for meg. Jeg ser en glad gutt :-)

  SvarSlett