lørdag 3. september 2011

En rosa engel kom forbi...


En par uker siden var jeg på cupcakekurs hos Manuela fra "Passion4baking" . Hun var en rosa engel som kom forbi og lærte meg å lage de mest fantastiske cupcakes jeg noensinne har smakt.
Glad jeg er i mat var dette midt i blinken :-) og når mitt onkelbarn ba meg om å lage cupcakes til hennes jentekveld falt valget raskt på vaniljecupcakes med Angel Feather Icing. Hvor mer klissete jeg ble, hvor herligere Icingen ble. Jeg ba cupcakes veldig snill om å stå modell for meg sammen med min Angel Feather espresskopp. De to kunne ha vært gift :-)

Når det er en ting som er sikker, så er det at cupcakes gjør folk glad. Det er fantastisk å se smilet på barneansikter når de graver nesen dypt ned i icingen og lager "mmmh"-lyder. Tenk deg en morning hvor du søvntrøtt åpner øyene fordi du har hørt noen lyder på kjøkkenet. Når du snur hodet blir du servert en slik en:

Da kan vel ikke dagen gå feil, ikke sant?


"If the people have no bread, let them eat cake"
Marie Antoinette3 kommentarer:

 1. Er bare en ting å si: "WOW"!
  Ser utrolig godt og profft ut.

  SvarSlett
 2. Husk at du kan bestille slike lekkerbisker hos meg om du skal feire noe :-))) leverer gjerne!

  SvarSlett
 3. Soooo true! Du har virkelig fått med deg kunsten å pynte på kurset! Ser jo utrolig digg ut. Vi får prøve å møtes alle på x/52, også får du servere sånne ;)

  SvarSlett