søndag 20. mars 2011

3 Bloggfavoritter

Jeg var så utrolig heldig og følte meg veldig beæret da min arbeids -og bloggkollega Cecilie fra littshabbylittslittogbaremitt.blogspot.com omtalte meg som en av sine 3 favoritte blogger. Ideen var følgende. Jeg siterer Cecilie: "Ideen er at en skal beskrive 3 blogger en liker ekstra godt . og dette gir andre lesere muligheten til å oppdage nye blogger de ikke hadde vært innom før. En fin måte å få nye blogginspirasjoner!!"
Så jeg følger hennes eksempel og slenger meg på favorittbølgen.

1. Kanskje cliché å sende en favorittblogg tilbake men jeg må bare starte med Cecilies egen blogg. Cecilie driver en blogg om interiør og familieliv. Morsom kombinasjon siden det siste, eller noen deler av det siste, er i stand å ødelegge det meste som finnes av interiør; eller i hvert fall rote det skikkelig til. Cecilie er trebarnsmor og kombinerer jobb, oppdrag i utlandet med å være mor og i tillegg vise masse omsorg for huset sitt. Via hennes blogg lærte jeg ordet "hvitbloggere" siden interiøret er preget av hvite farger, lyse farger og litt shabbychicke ting. Hun har maaaange følgere, klarer å ta fine interiørbilder og ble til og med lagt merke til av interiørblader. Bare å titte innom hennes blogg og få en latter eller inspirasjon.
http://littshabbylittslittogbaremitt.blogspot.com/ 

2. Moments in life by Line: Line er en sprudlende småbarnsmor fra Norges wild west i Sandnes. Jeg ble kjent med henne via bildeprosjekt x52 og falt med en gang for stilen hun har i bildene. Hun har tatt noen av de mest vakre bilder som jeg har sett de siste årene og har en flink datter som elsker å være modell for henne. Hun inspirerte meg til å ta opp kameraet igjen og begynne å knipse i vei for bildeprosjektet. I tillegg er hun en flink mentor med tilbakemeldinger på bilder som andre har tatt og jeg har lært mye om fotografi gjennom hennes konstruktive kritikk. Ta en tur innom hennes blogg og drøm bort i hennes bilder.
http://linestorlid.blogspot.com/

3. I just wanna dance. Bloggen fra Anne Line. Anne Line var tidligere kollega fra meg da hun jobbet hos oss for å lage mat til oss i kantina. Jeg har alltid vært storimponert over alt Anne Line har fått til. Hun har tatt fotografiutdanning og har laget en haug med vakre bilder også er hun en kjempeflink danser. Hun har vært noen år på Bårdar instituttet hvor hun trener for harde livet til å bli danser. Og det er en fantastisk evne hun har siden Anne Line ble hørselshemmet da hun var 3 år gammel. Jeg vet at hun ikke lar seg stoppe av dette og lever livet som hver av oss. I tillegg har jeg aldri møtt et menneske som klarer å lese så mange bøker på så kort tid som hun gjør. Respekt. Hun har blogget siden hun var i fjortisstadiet i en blogg som ser hverdagslivet fra et skeivt standpunkt i konstant bevegelse, som hun sier det så pent selv. Hun skriver veldig morsomt og det er alltid hyggelig å stikke innom hennes blogg for å få litt hverdagsoppdatering.
http://ithildancer.com/

4 kommentarer:

 1. Fine tips, og Line `kjenner` jeg jo :-) på samme måte som deg.

  Må nok bare tilstå Jelrik at Pompeii var nå siste sommer, så tok nå de bildene fra arkivet ja. Syntes det passet så godt da sjø.

  Venter bare på ny ukesoppgave nå, og da skal det knipses!

  SvarSlett
 2. Tusen tusen takk for den æresfulle awarden jeg fikk. Det varmet et hjerte det jelrik. Rørt og beæret, lykkelig og overrassket over at du valgte meg som en av 3, og jeg setter stor pris å det. Vam klem til deg;O)

  OG, det som er det kjekke her er jo de andre tipsene, de vil jeg selvsagt sjekke nærmere og har også lagt linkene på min blogg for at andre skal kunne ppdage de. Og har valgt 3 nye å gi Awardsen videre til;O) Morsomt tiltak som gjør at man oppdager blogger man kanskje aldri ville funnet uten. Så jeg syns dette er moro, og håper alle som utpekes fører det videre;O)

  SvarSlett
 3. Haha, busted Anne :-) Neida Pompeiibildene var bare helt fantastisk. Trodde du var like heldig som meg og han Ståle til å ha en tur til utlandet denne uken.

  Line, det er deg vi skal takke for en flott blogg ;-)

  SvarSlett
 4. Takk for superhyggelige ord Jelrik! Jeg tar den gjerne tilbake - når jeg for tid! Ha en fin helg med famiulien og kamerat ditt - syns prosjektet du er med på virker så utrolig kult! Cecilie : )

  SvarSlett